Sunday, March 23, 2008

Грчки леток за името

Во саботата на 15 март 2008 тротоарот на кејот во Солун беше преплавен со овој леток, намерно темпиран на денот за шопинг-тури од Скопје. Во деновите пред 15 немаше ваква најава:


Превод:
Отпор кон распродажбата на Македонија
Солун недела 16 март 19:00 часот
Плоштад Света Софија
www.patriwtes.gr

No comments: