Sunday, February 1, 2009

Семејството на ТВ АЛФА

На емисијата Кинооко на ТВ Алфа емитувана вечерва чијашто тема беше семејството, една од гостите, Марија Савова, убаво праша зошто секогаш одговорноста за репродукцијата на нацијата паѓа врз грбот на жената. Уште објасни и дека семејството не се гради со стратегии за зголемување на населението туку со обезбедување на услови за развој и благосостојба на сите поединци во општеството.

Браво Марија, чиста спротивност на тетките од Битола кај Јанко.

1 comment:

Renamed said...

Тетите од Ревита...аххх ма тоа е поп арт :))
Туку ете ги поканив на дебата ама љубезно ме одбија :)
Фемгерила