Monday, November 17, 2008

Реакција на текстот „Беседа против абортусот“

Со оглед на тоа дека реакциите на Акција Здруженска објавена на нивниот веб-сајт, на Жарко Трајаноски во неговата колумна во Дневник, писмaтa на Катерина Колозова и Деспина Ангеловска исто така објавени во Дневник и реакцијата / писмо на Коалицијата за промоција и заштита на сексуалните и здравствените права на маргинализираните заедници ги одразуваат моите ставови по повод ова прашање се воздржувам од дополнителен коментар и ги пренесувам линковите до овие текстови заради поголема видливост.

No comments: